KUALA LUMPUR 4D


ABOUT US

Kuala Lumpur 4D ditubuhkan pada tahun 1990 pada 22 Julai, anak syarikat Genting Finance Holding Company, yang pada dasarnya terlibat dalam pelantikan oleh Malaysia Thrust Commerce Bank yang dikeluarkan dari 1 Januari 1983 hingga 31 Disember 102 tahun perkhidmatan awam.

Kuala lumpur akan dinamakan sebagai Kuala lumpur sebagai nama, tekanan adalah rasa identiti, yang dimiliki oleh seluruh rakyat malaysia, bukannya kumpulan atau individu tertentu, kerana kita bimbang bahawa seluruh kehidupan di tanah yang kita perlukan. Kuala Lumpur 4D., ​​Terlibat dalam negara dan kesejahteraan sosial penuh dengan industri yang berpengaruh, tetapi juga dipercayai oleh pengguna dan menantikan usaha yang berterusan untuk meningkatkan kepercayaan masyarakat dan industri loteri muhibah, sehingga undian cinta dan amal diberikan kepada setiap sudut Malaysia.

Kuala lumpur mengumpulkan masyarakat untuk menyediakan pelbagai produk loteri, melalui harapan profesional dan canggih dari saluran penjualan loteri, yang secara meluas disebut penyertaan masyarakat, di samping terus membantu Kerajaan meningkatkan dan memperkayakan projek industri loteri di luar lebihan loteri kerajaan, pemenang loteri yang juga berkongsi pengumpulan dana cinta dan secara aktif menyumbang kepada masyarakat, supaya loteri untuk membeli tiket loteri, melakukan perkhidmatan awam, merit produk. ke dalam lingkaran cinta dan kebaikan, orang boleh membeli loteri melalui komuniti untuk menyumbang kepada usaha.PERMAINAN BERTANGGUNG JAWAB TENTANG KITA HASIL TELEFON BIMBIT BANK SOKONGAN AHLI KEPADA Setiap usaha dilakukan untuk memastikan maklumat yang dipaparkan di laman web ini tepat. Walau bagaimanapun, sekiranya terdapat percanggahan, catatan rasmi yang disimpan oleh kolam Kuala lumpur akan berlaku.
Kuala Lumpur 4D tidak bermaksud sebarang maklumat yang terdapat di laman web ini akan digunakan untuk tujuan haram. Maklumat di laman web ini hanya untuk tujuan berita dan hiburan. Mesti berumur 18 tahun ke atas untuk bermain.

COPYRIGHT @2017 , Kuala Lumpur 4D Hak Cipta Terpelihara